Fotograf Martin Wilson

Örebro Punkfest och fredagen

I slutet av september 2021 togs de sista coronarestriktionerna bort. Det blev åter tillåtet att rumla runt utan begränsningar i krogmiljö. Den första helgen i frihet blev den första helgen i oktober.
Den helgen slog även Örebro Punkfest upp sina portar, snacka om bra tajming.

Jag hade egentligen inte tänkt åka till Örebro. Jag hade sett många av banden under sommaren och jag skulle se ännu fler under hösten. Samtidigt hade jag inga andra planer just den här helgen och det gick inte att sitta hemma när festivallivet åter kunde återgå till det normala.

Stämningen på festivalen var fantastisk. För många var det här första utgången sedan pandemins start. Tror aldrig jag sett så många leende människor. Musikanterna bidrog också till euforin, en fin blandning av punk ställdes på scen. Hur det var? Kolla in fotona nedan, i tur och ordning:

Those Without

Bombfors

Perkele

SMiSK

Mimikry