Foto Martin Wilson

Mascara Snakes och Debaser

När Bob Hund avslutade helgen vecka 48 hade de den goda smaken att bjuda in Mascara Snakes som supportakt.

Jag vet inte hur många som känner till Mascara Snakes. I mina ögon var singel A Corpse Has Been Fucked In Hallstahammar en av 2015 års bästa låtar. Titeln är fantastisk och refrängen oerhört slagkraftig. I år kom fullängdaren Fullständiga rättigheter med hits som Vakternas skräck och Pulla. Den sistnämnda är en listig tolkning av Perverts klassiska Ronka. Nå, hur låter det live då? Jodå, mycket bra. Ett tag tyckte jag nästan att det lät för bra. Någonstans hade jag kanske tänkt mig att det skulle vara skevare och otajtare. Men det vore väl dumt att klaga på avsaknad av fel. Synthen ger ett fylligt sound och gitarrerna är vassa. Så även om det var Bob Hund som senare avslutade vecka 48, så var det nog faktiskt Mascara Snakes som övertygade mest.