I början av sommaren skrev vi några rader om Emma Essingers singel OH OH OH. Sedan dess har låten hittat nya former – nyligen släppte hon en Backseat Remix av låten tillsammans med Sandra Windahl och Johan Nordin i producentduon ESTER, och nu har originalet även blivit med rörlig bild i och med den officiella video som just blivit färdig.
Men Emma bjussar oss drefvare på inte bara en, utan två videos – för att få lite spelglädje att gro i Corona-kulturens livetorka tog hon nämligen med sig basisten Olov Domeij (som lagt bas och synthar på singeln) och trummisen Karl-William Coleman till Växthuset studios för en live-session. Och då resultatet blev alldeles fenomenalt både visuellt och soundmässigt är det så klart något vi inte vill undanhålla er!
Så here we go:

Den officiella videon har animerats och producerats av videokonstnären Valeria Valdes, som låter Emma trycka plattan i mattan och ta med sig själv – och oss – på en repa längs handlingskraftens stadsgator, landsvägar och ljudvågor. Häng med!

Om skribenten

Håkan Kjellgren
Skribent/Fotograf

Obotlig mångsysslare och tvångsrytmiker vars musikintresse uppnår en genrebredd på sissådär 14,2 meter. Älskar att själv spela musik på diverse instrument och stämband, men i de fall detta inte är möjligt, uppskattas lyssnandet ungefär till samma höga grad. Lägg därtill en kärlek för ord och bild nästan lika stor som den till toner och vi har ett knippe synestetiska synergier (!) som blommar ut hej vilt i nån slags brokig musikbevakningsbukett.

Liknande inlägg