Bråvallabloggen 2015

Bråvallabloggen med Malin Karlsson

Vill du följa med på Bråvallafestivalen?��������������Både framf��r och bakom kulisserna?
Då tycker jag att du ska h��������nga här med mig!

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Br������valla är inte bara musik, glädje, sång och dans. Det är även kärlek – och då inte bara den tillfälliga nattens.
Eller det är ju möjligt att det startar s��, men sen då?

Hur kan det gå till när man tr��ffar kärleken på festival?

Jag tog ett snack med min kollega Ricky – som under Bråvallahelgen firade ett år tillsammans med sin kärlek Maria.

Hej Ricky, grattis till ett ��r med Maria. Nu är jag nyfiken på hur det gick till när ni tr��ffades bland femtiotusen festivalbesökare? 
Jag var på väg till Veronica Maggios spelning tillsammans med en kollega och stannade på vägen för att göra ett litet inköp. I kön står den här fina tjejen och bländar av ett leende som får mig att tappa hakan och jag säger till henne att det är det vackraste leende jag n��nsin sett.

Det ��r ju sånt som killar säger, men du menar allltså att du menade det du sa?
Självklart! Ingen tvekan om saken. Hon har fortfarande det vackraste leendet jag någonsin sett.

Sen då?
Vi bytte nummer med varann och sa att vi säkert skulle ses på festivalen����������dagen efter – jag skulle ju jobba och hon skulle dit igen.
Så hela lördagen skickade vi en massa sms till varann fram och tillbaka och��när jag p�������� kv������������������������������������llen stod inne p�������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������������� VIP-området med en efterjobbet-öl och pratade med ingen mindre än Norrköpingssonen Markus Krunegård – så ringde Maria.
Och ringde. Och ringde.

Varför svarade du inte när kvinnan med världens vackraste leende ringde?
– Kom igen, jag pratade med Krunegård, det vill jag avbryta hur som helst. Och ärligt talat blev jag kanske lite rädd när hon ringde så många gånger. Till slut fick visade jag Markus telefonen eb av gångerna hon ringde och då grabbade han tag i lurenoch svarade. Han låtsades vara jag och sa till henne att ”vi måste leva på olika håll och vi kan inte hålla på såhär”… och s���� vidare.

Hörde hon inte att det inte var du?
Nej, vi hade ju aldrig pratat i telefon och både Kruneg������rd och jag ������r ju Norrk����������pingskillar.
Till saken h��r att hon ������������r ett stort fan av Markus och det är just honom hon��������������f����������r prata med under ”vårt” första samtal!

Något��säger mig att du tog luren och prata med henne till slut?
Ja för sjutton. Vi möttes upp lite senare och avslutade festivalen med att hångla till fyrverkier under Axwell och Ingrosso’s spelning.

Oh. D�������������������������������������� kan man säga att det slog gnistor om er alltså?
Haha. Ja verkligen! Efter festivalen f����������ljdes vi ��������t på spårv��������gen in till stan och p�� den vägen är det liksom.
Imorse var hon världens bästa och gjorde en gigantisk��frukostbrunch till oss båda med ��ggröra, bacon och champagne under tiden
jag låg kvar i sängen och hade ont i hela kroppen av gårdagens festival.
Hon ����r verkligen världens bästa!

Du har hittat kvinnan i ditt liv?
Det kan du ge dig på!

Grattis till de båda önskar alla vi på Drefvetredaktionen.

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Måndag 2015-06-29 22:18

Nu har jag samlat lite bilder och tyckande också.
Det kan du läsa om hää����äääär.

Hejd��.
Vi ses 2016 i ny Bråvallakostym.
Puss och tack!

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Söndag 2015-06-28 11:29

– Åh fy fan vad jag har ont i min kropp!, är en av de första meningar som en mitt festivals������llskap får ur sig p���������� morgonen. Då har vi ��nd�� sovit i l��������genhet d����������������r det är varmt, relativt mjukt och tyst.

Men s������ ��r det. Det tär på kroppen  men fyller på själen.

Ig��r kunde vi spotta en ordentligt packad��Magnus Betnér på VIP-omr��det. Han gick runt runt och verkade leta efter n����t, kanske sin nykterhet? Men det fanns inte att finna någonstans. Tur att kollegan Petter Bristav kunde stötta so to speak.

Komikern Bj��rn Gustafsson glömde bort en flaska bubbelvatten vid ett bord som vi tydligen hade st������llt oss vid. Vilket gjorde att han kom och frågade om det var hans. På den frågan kunde vi ju bara säga att den iallafall inte var vår. Han tog flaskan och började dricka varpå hans sällskap menade p������������ att han kanske inte ska göra det eftersom man inte vet vad folk kan stoppa i för otäcka saker i öppna flaskor på det d����r viset. Då f����rsökte jag skoja till det och säga att fyllt den med droger D E T hade jag minsann gjort. Öhö. Men mitt försök att få min komiska ådra uppt��ckt av Bj��rn Gustafsson kapsejsade totalt. Så jag g��������������r till jobbet som vanligt på måndag morgon antar jag.

Little Jinder hade enligt rykten ett riktigt h����ngelparty med lång och skäggig snubbe på asfalten ackompanjerad till Calvin Harris’s musik och Rebecca från Rebecca och Fionas dans.

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Söndag 2015-06-28 00:14

Dag har blivit natt och myggen har hittat fram. Det är snart dags att knyta ihop Bråvallasäcken och lämna bygget. Först ska vi visserligen kolla Calvin Harris. Det lär bli fyrverkier, konfetti och en jäkla massa gung.

Little Jinders spelning var förresten himlans bra enligt kollega Fredrik. Kolla in här.

Själv är dagens höjdpunkt en gräsplätt utanf��r Junoscenen lyssnandes på norska Katzenjammer. En grupp galet talangfulla kvinnor från Norge som förgyllde denna sommardag i juni. De har bara spelat i Sverige två gånger tidigare – varför det är s�� lite var nåt de frågade från scen. Tror inte att publiken kunde svara på det.

Men fler gånger måste det bli. Och Katzenjammer är mitt heta tips till dig.
Lyssna!

Nej pojkar och flickor.
Nu stänger vi bevakningen från Bråvalla från  presscentrat.
Imorgon ska vi skrapa ihop lite rester.
Både i form av text och i form av oss sj��lva.

Sov gott!

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Lördag 2015-06-27 20:21

Är du inte här idag? Is��fall synd om dig. Inte på grund av bokningarna – men p�� grund av vädret och stämningen.
Vi Br��vallaianer är svältfödda på sol och värme.

Men idag kom det. Den där jäkla solen.
Och jag som hatar att prata om vädret.

Well. Nu kör vi sista kvällen.
Kent och Calvin Harris är kvar på agenda.

Förutom den där jäkla resan hem p�� en timme.
Men det ����������������r det värt imorgon.

Jag lovar!

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

L��rdag 2015-06-27 17:28

Jag blev nyss aningen starstruck –  för precis när jag klev in på pressområdet så står Little Jinder där och pratar med Per Sinding-Larsen. Jag skulle vilja säga att hon såg mig, men det var nog mer så att jag stirrade ut henne och hon f��rsökte värja blicken stackarn.

Vet ju att jag har lovat lite lite ”bakom scenen” också. Det h��nder inte så mycket här faktiskt. De stora rävarna är här, vilket ni s��kert läst på deras respektive sajter.  Ja..lMarkus Larsson är glad. Det ��r v������l det som händer. Haha. Nä. Det tror jag iofs att han ����r ofta – ����ven om det inte alltid lyser igenom i hans recensioner. Men så är det ju. Läsarna håller sällan med. Har ni inte lyssnat på podden Larsson & Lundell? Gör det! En riktigt bra pod med Kristin Lundell och Markus Larsson – med riktigt bra dynamik. Där fick ni mitt tips på poddar att lyssna p�� p������ semestern i sommar.
Och jag lämnar Herr Larsson innan någon f��r för sig något.

Nu ska jag ta och skriva om något jag såg idag. Ett riktigt svennebananseminarie. Stiftelsen.
Låt mig ��terkomma.

Solen skiner och solskyddet flödar.

Det ��r lördag p���������� Br��valla.

drefvet.se/bravallabloggen-2015

L��rdag 2015-06-27 11:31
Om man kommer hemsläntrandes  klockan tre p���� natten med onda fötter som st����tt upp i femton timmar och en rejäl tröttma beh��ver man sova så länge som m��������jligt.Iallafall om man dessutom ��r lite tantgammal.
Vi avslutade kv��llen med f a n t a s t i s k a Muse och var magiskt. Hela dagen hade h��llt sig regnfri, men precis till deras spelning kom ett strilande sommarregn som blev en perfekt detalj i scenshowen. Nästan så att det var planerat.

Jag s��ger att Muse’s spelning är den bästa hittills. Det verkar min Drefvetkollega också tycka – läs här.

Och h������r kan ni se några bilder som vår fotograf Fredrik Tideman tog på Muse.


muse3muse2muse1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Beatrice Eli var på sitt bästa humör igår och retades mer än gärna med säkerhetsvakterna efter att hon svankat lite extra framför dom på scenen igår. – ”Se så gulligt, de blev generade”, flinade hon och tillade att hon gillar att hon gillar att retas med killar. Men att dom faktiskt är snälla egentligen. Där kan det ha kommit en harkling. Jag vet inte.
Hon tände iallafall eld på tältet s�� het hon var p�� scen. Då menar jag inte utseende – utan i leverans.

Sveriges nya kelgris Seinabo Sey hyllade sin pappa och sa att om han varit där igår, så hade han tackat alla i publiken f��r att dom kommit f��r att lyssna på hans dotter – och tillagt det var på tiden.
Jag fattar inte hur hon pallar säga s������där. Hade det varit jag som stått där och nämnt min fina och bortgångna mamma så hade jag börjat gråta och fått avbryta konserten. Alldeles för lite Dave Grohl-mentalitet i mig.

Bråvalla har bara ett problem i år och det ��r de underdimensionerade toaletterna.
Inte storleken då – än kommer jag in.
Men mängden.

F��r f�� och för långa köer.

Så. Nu har jag gnällt.
Det är tydligen ett gnäll��r för mig.

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Fredag 2015-06-26 19:41
Drefvet har idag tr��ffat på en ����kta festivalplankare. Linus��19, som pluggar till civilingenjör med som på somrarna turnerar Sverige runt och plankar festivaler. Kanske inte den där plankningen som DU tänker på d��. Nej. Han vill nämligen bara in p���� campingområdet och leva festivallivet. Musiken hör man ju ändå menar han på.

Förra sommaren var han på Emmaboda och Bråvalla,

När vi träffade honom hade han inte nån nämvärd packning med sig. Det visar sig till och med att han inte ens har tält eller andra användbara sovutrustningar med sig. Nej, det menar han på l��ser sig änd��. På nåt sätt.
Var han sov inatt? På ett par stolar ”nånstans”.

Fil 2015-06-26 19 54 14

Festivalplankaren Linus, 19 år. Utan festivalarmband.

Även om Drefvet inte förespr��kar plankning ��r vi ju tvungna att fråga Linus vad hans bästa tips till den som faktiskt vill testa att planka är?

– Våga. Bara våga. Du kommer inte att åka fast.

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Fredag 2015-06-26 16:17
Såd��rja. Uppe och ready to go.
B����rjade med att kolla in Tove Styrke.

Idag är det många som kommer in bara för att se Robbie Williams och Muse.
Inte för att det m��rktes för nån timme sen. Men det lär g��ra.

Vädret är ni garanterat intresserade av. Och då kan jag meddela att det är molnigt och svalt.

Men nog om det – nu ska jag ut och kolla in Sabina Ddumba och Milky Chance.

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Fredag 2015-06-26 13:01
Med v��skorna fullpackade med allt du kan tänka dig i klädväg beger vi oss nu upp till Bråvallafältet.

Det kommer att vara sjukt mycket mer folk idag.
Det får mig att fasa inför toalettbesök och utsiktsmöjligheter på spelningarna.

Men. Jag säger som ig��������r: NU K��R VI!

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Fredag 2015-06-26 11:02
Igår passade jag på att vila fötterna i gräset under tiden Papa Roach fullkomligt br��nde av alla tänkbar energi de möjligtvis kunde ha i kroppen.

Hursom. När jag satt d��r så fick jag se polisens spaning på nära håll. De stod praktiskt taget P Å mig och jag kunde se att deras blickar sökte och inte bara bevakade. Plötsligt en av dom fram till en tjej och säger n������t. Jag h��r sj��lvklart inte vad eftersom jag inte har superkrafter. Och ������ronproppar.
Men det som blir av besöket ��r att hon flyttar sin mobil fr��n bakfickan till ett säkrare ställe.

Med tanke på hur poliserna betedde sig kring denna händelse s�������� var det inte konstigt att jag fick känslan att de hade nåt st��rre på gång.

Mycket riktigt.
Idag skriver Folkbladet om den av polisen sprängda mobilligan.

Därmed INTE sagt att vi kan flasha mobiler och plånböcker idag.

Ha mobilen p�� ett bra ställe och INTE tillsammans med dina kreditkort och Id-kort.

Smartare ��n så är du.

Mvh, Informationstanten.

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Fredag 2015-06-26 10:07

Godmorgon. Hoppas ni har sovit gott. Det har nämligen jag. Däremot har jag vaknade jag med känslan av disktrasa. En bortglömd, sliten och urlakad en. Det är ju min dag idag och jag vill vara pigg som en mört. F��r att anv��nda ännu en klassisk liknelse.

Igår tror jag att In Flames brände hela vårt BNP på pyro. Eller ja. Iallafall Motalas.
Precis som Skindred uppmanade de publiken till att g��ra en wall of death. Ja, jag fick faktiskt fråga mina kollegor vad det heter. Sjukt läskigt fenomen det där – det och mosh pits. Är man s�� kort som jag är o c h innehar en vilja att ha kontroll på situationer så är det icke optimalt att plötsligt svepas iväg med folkmassan.

Ni hör ju vilken liten tant jag ��r.
Men faktum är att jag såg en kille ligga p�� gräset under Papa Roach igår. Han tog sig kraftigt f��r ryggen och hade svårt att både gå och andas. Skulle inte bli förvånad om han varit med i en centrifugdans av nåt slag.

Men hall������. apropå In Flames och wall of death – dom tyckte faktiskt att publiken skulle g��ra en sådan också när Little Jinder spelar på l��rdag. Så fint!

Och när vi talar om Jinder så pågår det lite hets mot henne f��r att hon varit modig och uttryckt ifrågasättande kring könsuppdelningen av artisterna på Br��valla. Naturligtvis så kryddas hennes kommentarer, enligt henne själv, och hon menar på att det är ju inte ��HON som ska ta debatten, det är arrangöran.
Jag är helt enig.

Idag kan vi också läsa i medierna om Zara Larssons debacle med Günther.
Günther? Vem sjutton grävde upp honom? Har alla andra artister st��ngt av sina telefoner eller?
Han verkar mena att hon har storhetsvansinne eftersom Expressen citerat henne utifrån en artikel i DN.
Zara menar på att Expressen kryddat henne och lägger ord i hennes mun.

Well. Nu är det dags att ta tag i Br��valla dag 2.
Jag ������nskar mig själv lite mera taggning än vad jag hade igår.
Och mer värme.
Satan i gatan vad kallt det var!

Nu. Kaffe och frulle.

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Torsdag 2015-06-25 18:40

Varsågoda – en liten länk till Skindreds helikopteruppmaning!

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Torsdag 2015-06-25 18:34
FKP Scorpio borde ha tänkt efter före och satt Kitok som ordinarie.
Spelningen han gjorde idag var sjukt grym!
Jag fattar bara inte hur han kan låta som han gör? Eller ja, det fattar jag, men då borde han vara i en ålder som är pre-målbrott. Och det vet jag att han inte är. Han är snarare 31.
Bra är det hursom.

Men kom igen. Vad ��r det med er rökare?
M��ste ni röka inne i ett t������lt – i nyllet på n��gon annan? Om jag vill ha rök ner i mina lungor så börjar jag r����ka igen. Ok? Och vet ni, ciggen ��r inte en snyggaccessoar – definitivt tv��rtom. Lägg av med den.

Solen skiner för tillfället. Vilket kan vara den enda g������nger den kommer att g��ra det under den här helgen så det är lika bra att passa på och följa med endorfinerna när de dyker upp.
Satt nyss i gräset och kollade Papa Roach. Sångaren var n��stan mer taggad än Dave Grohl precis innan han föll ner i diket. Tror att man missberäknat intresset, för dom fick spela på den minsta av de stora scenerna och det var mer folk än vad jag sett p���� den de senaste tre ����ren.

Men d������r satt jag i godan ro. Ni vet att tant måste vila h��lsporren ibland.
Och plötsligt d��k det upp ett pärlband av grabbar i 20årsåldern. Och när de gick förbi mig så hafsade de fram knytn��ven och… ja, fistade mig heter det väl knappast.. utan fistbumpade. Ni vet. Knogar mot knogar.
Nästa kille räckte fram handflatan för ett snabbt handshake.

Och vet ni?

Jag var med på allt!
Tant kan! Haha.
Vet inte när jag kommer att känna mig så cool (?) igen.

Och vad Markus Larsson från Aftonbladet har sett behöver vi inte fråga här bak i presscentrat.
Jag hör ”badassssss….badass”.

Så jag tror att Joey BadA$$ levererade. Bra eller dåligt kan vi nog läsa om. Men spår har det satt.

Nu väntar matjakt.
Härrå.

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Torsdag 2015-06-25 15:25
Det ��r en väldigt otacksam tid att spela på. Den första mitt på dagen.  Men Linda Pira öppnade och gjorde det med bravur.  Hon h��ll p�� att sjunga sönder rösten och blev alldeles rörd över publikens mottagande.
Mer om hela spelningen ska ni absolut läsa här – min kära kollega Freddy Fresh har recenserat.

Ryktet spred sig dessutom under den tidiga eftermiddagen att Angel Haze ställt in sin spelning h������r.
Alltså den som skulle börja klockan 15.00. Ja vad säger man?  Kasst gjort och med tanke på att hon hade en resa ��ver Atlanten att göra kan man tycka att en förvarning på en sådär 24 timmar hade varit på sin plats.
Jag tycker mest synd om de fans som ��r här för att se just henne.

Som jag skrev här, så lovade jag att kolla in Skindred för min bästa vän Mia.
Och satan i gatan. Dom levererade. Vilket drag! Ös!
Sångaren Benji Webbe p��minde även publiken om hur viktigt det ��r att fortsätta gå på konserter och inte bara kolla via Youtube  och andra kanaler. Musik ska upplevas live.

Jag sitter just nu och fryser h��cken av mig. Eller ja. Sån tur har jag inte. Men jag fryser.
För presscentrat ligger i en bunker – precis som förra ��ret. Och det är svinkallt här inne.

S�� hejdå. Nu ska jag ut och lyssna på mer musik.
Kitok faktiskt.

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Torsdag 2015-06-25 kl 12:49
Vi är inne. ��n så länge verkar det dock som att besökarna inte är det.
Vet inte om det är försening på grund av något – eller om det bara ÄR.
Det var likadant förra året.

Men nu är det dags att ge sig ut och kolla in första akterna.

Fil 2015-06-25 12 52 09

 

 

 

 

 

 

 

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Torsdag 2015-06-25 10.14

Lönedag!! Eller vänta, det var ju inte det som var prion. Nej. Vet ni, det är BRÅVALLADAG!

Äntligen. För nu orkar jag inte tänka på packning eller v����der längre.

Vi bor fem pers i en lägenhet som ska vara tömd för flyttning inom några veckor s������ allt nödvändigt finns inte. Som till exempel champagneglas. Därför skålar vi dagens bubbel i kaffekoppar.
Men se, det smakar fint ��ndå.

Snart. Står  Linda Pira, Sonic Surf, VHS på scen och ��������ppnar tre dagars intensivt festivalande.

Kom igen Norrköping, för att sno ett schlageruttryck:
– NU K��R VI!!

Fil 2015-06-25 10 18 24

 

 

 

 

 

 

 

 

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Onsdag 2015-06-24 21.27
Ursökta min frånvaro under dagen. Men jag har gjort sjukt viktiga festivaliga saker; shoppat livsnödviktiga saker och färgat håret typ. Varf����r jag nu bemödar mig med det eftersom jag ofta envisas att ha kepa hela tiden ändå. Nåja, någon gång kanske jag får anledning att lyfta på hatten.

Vädret? Ska vi prata om ��rets snackis – v������dret?
Nej. Det behöver vi knappast. Jag vill bara säga en sak; TA MED REGKLÄDER och tro inte att du klarar dig ändå.
Det har tokregnat i Norrköping idag och incheckningsområdet har varit en gyttjepöl. Dock var den lite bättre redan nu ikväll när vi var nere och kollade. Men änd��.

De sista TBA’na med Dolores Haze, Kitok och Kite som släpptes igår var av reaktionerna att döma n��got som gjorde de flesta nöjda.

Nu väntar vi p�� att våra festivalgäster ska komma.
Sen hoppar vi i säng och hoppas att det blir torsdag fortare ������n kvickt.

Nu är det tamejtusan dags för BR����VALLA 2015!

Fil 2015-06-24 21 28 23

 

 

 

 

 

 

 

 

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Tisdag 2015-06-23 10:41
F��rst och främst GRATTIS på födelsedagen till en av mina bästa vänner – Annica. Hon har egentligen inte så mycket med Bråvalla att göra förutom att hon hade velat se Robbie Williams.  men ändå. Hurra f����r dig!

Idag talar vi i redaktionen om vad vi inte vill missa på Bråvalla.
Det kan du läsa om här.
Tycker att Ricky sätter ord p�� det som jag inte riktigt lyckas f����rmedla – att vi faktiskt har blivit bortsk��mda.
Årets festival har sjukt många bra akter och artister i både stort och smått. Men ändå ska det gnällas.
Pratar om mig själv i första hand.

Nej, det är kanske dags att uppskatta vad den här festivalen har att ge.

Iallfall i några timmar till.
Tills det är dags att gnälla igen.

Och för att vara lite extra tjatig – VARF��R ÄR DET FORTFARANDE TBA’s?

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Måndag 2015-06-22 20:22
Delar av Drefvetredaktionen träffas ikväll för att sy ihop en så snygg��bevakningskostym åt er som möjligt.

Vad ska vi inte missa?

planerarna

 

 

 

 

 

 

 

drefvet.se/bravallabloggen-2015

 

M����������ndag 2015-06-22 13.26
Festivalledningen har fortfarande n������gra oannonserade platser kvar. Inte för besökare – utan artister.
Två av dessa är p�� de stora scenerna Panorama och Juno.

För övrigt. Kan vi diskutera scennamnen lite?
Vad. Var. Det. Som. Var. Så. Fel. F����rsta. Året?
D�� hette dom efter f��rg. Blue Stage, Green Stage and so on.
Men det har man av någon outgrundlig anledning ändrat på.
Jag har inte en jäkla aning om vilken som är vad av de stora.
Juno? Panorama?
Nej. Kom igen och ge tant lite logiska namn.

Hursom.
Två av TBA-spelningarna är på lördag – 19.30 och 14.15.
Är inte det konstigt?

Är det trögt? Är det hemligt?
��r det bra? Är det dåligt?

Ge mig svar – jag vill veta!

Vad tror DU?

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Måndag 2015-06-22 12:50
Det är m����������ndag i en fullproppad vecka. En m��ndag som jag till stor del tillbringat på tunnelbanan. Det kan nämligen lätt bli så om man best��mmer sig f��r att vakna trött och förvirrad och d��rmed glömma dator och papperstjossan hemma. Bara att vända om.

Har försökt att gå igenom hela spelschemat och hittat diamanterna. Vi har gjort en panelfr����ga här på Drefvet inf��r Bråvalla och där fick jag med lite av vad jag vill kolla på. Men det är ju de där hemligheterna man vill hitta. Lite som jag gjorde inför Bråvalla 2013 när jag hittade Ron Pope. Eller ja, det gjorde ju n��gra månader innan och inte i sista sekund som nu. Har ni inte lyssnat på honom vill jag verkligen rekommendera er att göra det. Men glöm inte att han är min. Return to owner så att säga.

Så, vad finns det för diamanter?
Tänker du absolut I N T E missa av allt detta?

Håll utkik p������ Drefvets Br��vallasida för att få reda på vad vi i redaktionen inte vill missa.

drefvet.se/bravallabloggen-2015

Söndag 2015-06-21 15:56
Idag s��tter jag igång att packa inför Bråvalladagarna. Lite tidigt kan tyckas, men vi drar ner till de ��stgötska sl����tterna redan på tisdag kväll.

Idag är tydligen också sista dagen för de som vill fylla på sitt armband i förväg – fram till 24 finns chansen. Jag brukar säga att man ska ta
chansen n��r den kommer, och denna gång är inget undantag. Vi får hoppas att l����sningen man valt att göra med ��terbetalning på plats kommer att vara lyckad. Pessimisten i mig tror det verkligen inte.

Jag kikar runt i de sociala medierna och ser att Br��valla på midsommarafton lägger ut förfrågan om att vara Nattkompis. De har säkert gjort det tidigare s���� den som är sent ute får väl skylla sig själv, men det är sv������rt att ha ögon och öron överallt och f����������r den som ändå hade velat är det
f��rsent nu. De kräver n����mligen utdrag från Belastningsregistret och det kan ta upp till två veckor att få fram. SUPERBRA att man tar s����kerhet p�� allvar, synd att påminnelsen kommer så sent inpå bara.

Well. Vad ska jag nu ta med mig? Ska pessimisten eller optimisten få bestämma? Det vettigaste ��r nog att lyssna p�� båda så det är vettiga Karlsson som vinner som vanligt. Gummistövlar, stickade tröjor, halsduk, vantar, regnjacka, solglasögon, solskydd, pl��ster, Resorb… you name it – the festivalpackning has it!

Jaha. Tredje gången gillt. Hur kommer Br��valla 2015 att bli? Jag jobbar på att��bli taggad – trots en ganska tråkig line-up.
Eller får man verkligen s��ga så utan att l��ta som en bortsk��md femåring?

Hursom.

Så länge Herr Blixt, Fru Ågren och Fr��ken Strul håller sig borta ��r jag nöjd.