En vecka har förflutit sedan Popaganda, och därmed (mer eller mindre) sommaren, tog slut. För att den inte ska falla alltför långt bak i glömskan – och för att det inte ska ligga en massa filer och bara samla digitalt damm djupt nere i någon extern hårddisk – så har vi sett till att sopa ihop en påtaglig drös med bilder från festivalen. Här är den första laddningen från festivalens första dag.

Nicole Sabouné


Yelle

NONONO

 


Kelis

…och nästa portion, med bilder på Twin Shadow, London Grammar, The Pains of Being Pure at Heart och Lilly Allen som satte toner till dag 2. Bilder därifrån? Förhoppningsvis inom någon slags framtid.

 

Om skribenten

Håkan Kjellgren
Skribent/Fotograf

Obotlig mångsysslare och tvångsrytmiker vars musikintresse uppnår en genrebredd på sissådär 14,2 meter. Älskar att själv spela musik på diverse instrument och stämband, men i de fall detta inte är möjligt, uppskattas lyssnandet ungefär till samma höga grad. Lägg därtill en kärlek för ord och bild nästan lika stor som den till toner och vi har ett knippe synestetiska synergier (!) som blommar ut hej vilt i nån slags brokig musikbevakningsbukett.

Liknande inlägg