Sophie Håkansson

Videopremiär: Mahan Moin – Bang Bang

Det är med stolthet och en enorm ära Drefvet stoltserar med videopremiären till Mahan Moins låt Bang Bang.
Mahan Moin är känd från bland annat Melodifestivalen, Sveriges Radio P4 Nästa i Malmö och Stockholm. Hon har precis avslutat samarbetet med Damhockeyn Snörar Rosa. En kampanj till förmån för Cancerfonden där de fick in drygt 100 000:-.
Mahan Moin som bor på Söder, kom hit som 9-åring flykting utklädd som en pojke från Iran.
Hon skriver många låtar som just handlar om likas värde.

Bang Bang är ett samarbete mellan Mahan, Christian Rabb och Christopher Wortley. Hennes musik handlar ofta om orättvisor, jämlikhet, styrka och glädje och allas lika värde. Hon vill att vi riktar fokus mot det positiva och det härliga i livet istället.

Mahan brinner för jämlikhet och för allas rätt och lika värde i samhället. Det tycker hon är en självklarhet. Det har hon gjort sedan hon var liten då hon som 9 åring flydde till Sverige utklädd som pojke från Iran. Det är nu 26 år sedan. Hon var som ung med i SVTs ungdomsprogram Bullen där hon berättar om hur hon vill hjälpa och kämpa för rättvisa i samhället.

Om videon säger Mahan Moin såhär:

”Videon Till låten Bang Bang som jag både skrivit text och melodi men även co-producerat ihop med Christian Rabb, är en video som jag ville skapa själv.
Eftersom jag börjat Vlogga på min kanal DAYS BY MAHAN på youtube har mina skills att klippa film blivit bättre och jag tänkte att jag skulle utmana mig själv att göra det här!
Något som få vet är att jag hade en dröm att bli redigerare/regissör och tänkte söka till Di efter gymnasiet, men istället sökte jag till TV programmet Popstars 2000 och då tänkte: ”ja, det är musik-dörrarna som jag ska öppna nu ett tag framöver.”
Jag älskar att skapa och i videon BANG BANG får jag helt fritt spelrum att göra precis det som jag önskar helt själv! Och jag ÄLSKAR det!”

Så varmt välkomna till premiär!!