Videopremiär: Boy With Strings – Moments that were not

Ibland händer det. Inte nog med att Drefvet har den stora äran att få premiärvisa videon för Boy With Strings senaste video Moments That Were Not, låten i sig får alla iskalla höstvindar att kännas som de varmaste av smekningar.

Singeln är hämtad från kommande fullängdaren ”Spaces between memories” och bådar väldigt gott.

– ”Min musik handlar inte om att visa upp mig själv, det handlar om att framföra musiken”, säger Ville Laaksonen, personen bakom Boy With Strings. Och visst står musiken mitt i det starkaste av spotlight-sken. Ta en dos Erasure, strö lite svärta över och krydda med finskt vemod. Allt till tonerna av löjligt smittande electro-slingor och en dov trumma som gör det fullkomligt omöjligt att inte ryckas med i stormen.

– ”För mig är den här låten en påminnelse om att de stunder jag glömt fortfarande är en del av mig. Små obetydliga saker som kan definiera vilka vi är idag” , säger Ville om låten.

Så varmt välkomna till premiär hos oss på Drefvet.

Moments That Were Not from Jalo Production on Vimeo.