André LIndholm

10 tecken på att det är dags att flytta isär – Västerbron har ordet

10 tecken på att det är dags att flytta isär:

Västerbron skriver en artikel i punktform. För att alla ska kunna hänga med och känna igen sig. Den är ganska kort och berör ett ämne alla är bekanta med. Det är även en lista som helt och hållet bortser från att människor är ganska olika. En lista som kanske inte alls besvarar när det är dags att säga hejdå till sin älskade men som ändå kanske säger något om någonting. Oavsett, här kommer den.

1. Din partner säger “Du har inte sett det bästa än, eller det sämsta som kommer sen.” Du undrar vad det sämsta kan tänkas vara.

2. Det du trodde var kärlek var bara ångesten som tog skepnaden av saknad istället för ångest. Ni har inte kul längre. När din partner lyssnar på Bäddat för trubbel tycker du det är banalt, skånskt och inte alls särskilt bra, du å din sida lyssnar på den där nya skivan med en person vars röst låter mekaniskt och som inte alls tycks ha en bra relation till kvinnor.

3. Samma jävla känsla varje morgon. Ni är inte ni längre. Bara två individer som sitter och gnäller mittemot varandra över livets tråkigheter.

4. Du har börjat vända dig åt höger för att förklara din egen rädsla över att misslyckas. Dina mål med livet är inte längre att lyckas. Ditt enda mål är att inte misslyckas. Du är rädd för nya upplevelser och nya infall.

5. Du tar dig inte tid för eftertanke

6. Du söker bekräftelse utanför dig själv och utanför det som en gång var ni.

7. Du vill inte längre ut och resa. Du vill bara gå i pension. Du är trött på livet. Du sitter i baksätet och gnäller.

8. Du shoppar för mycket. Du söker tröst i konsumtionen. Du tror att nya skor kommer rädda dig från all världens ondska. Möjligen riktigt snabba löpskor och en påse chips.

9. Du ser bara problemen. Du målar fan på väggen.

10. Du gör samma sak varje dag. Somnar på bussen. Öppnar butiken. Stänger butiken. Du har slutat le.

Då – då är det dags att lämna. Till vilket pris som helst. För vidare studier rekommenderas Västerbrons nya skiva vars 10 låtar i tur och ordning går igenom ovanstående 10 punkter på djupet.

Köp/lyssna/dela! Denna text är alltså inget annat än marknadsföring för ett av Sveriges bättre gitarrband (fortfarande Västerbron som skriver) i artikelform. Tänk på det nästa gång ni läser en vackert vinklad och helt subjektiv artikel.

 

Västerbron – Till Vilket Pris Som Helst