Skönsjungande trion Erato ger sig ut på vanskligt uppdrag när de gör en cover på Donkeyboys Ambitions. Men resultatet blir lysande.

Visst, det är fredagar som är coverdagar på Drefvet, men ibland måste man göra undantag. Som när det släpps fantastisk ny musik till exempel. Det hände igår.

Eller ny och ny förresten, Donkeyboys superhit Ambitions är förstås långt ifrån någon ny melodi, men när den hamnar i händerna på skönsjungande trion Erato får en redan lysande låt nytt liv.

Trion har kanske främst gjort sig känd för sin a capella-cover av Robyns Call your girlfriend eller medleyt från Grammisgalan 2012 där de framförde samtliga tio bidrag ur kategorin årets låt, men fortsätter här att bryta ny mark.

Att ge sig på en så älskad låt som norrmännens Ambitions är modigt och trion gör det med bravur. Till och med så framgångsrikt att Donkeyboy själva kastade ut berömmande ord på sin Facebook-sida. Låten blir silkesspröd singer/songwriter i händerna på Petra Brohäll, Amanda Wikström och Ebba Lovisa Andersson.

Singeln är en liten gåva till publiken i väntan på det album som ska avtäckas i september. Snacka om skaplig teaser.

 

 

Om skribenten

Mikael Mjörnberg
Chefredaktör

Numer profilerad hockeyskribent hos bland annat Hockeysverige och HockeyNews med en bakgrund som musiknörd hos till exempel Slavestate, Folkbladet och Joyzine. Blir glad djupt in i själen av att få glömma puck och klubba och skriva om toner och artister med jämna mellanrum. Musik är det bästa knarket.

Liknande inlägg