Drefvet har den stora äran att lotta ut ett gäng biljetter till festivalen Uddevalla Solid Sound.

Den fräscha festivalen arrangeras 29-30 augusti i år och ståtar med artister som Laleh, Angel Haze, Timbuktu, Hoffmaestro och Melissa Horn bland väldigt många andra (komplett artistlista hittar ni här: http://www.uddevallasolidsound.se/artister).

Nu tävlar vi på Drefvet i samarbete med Uddevalla Solid Sound och NAZ Promotions ut biljetter till festivalfesten. Två vinnare kammar hem två biljetter var.

Allt ni behöver göra är att svara på de två frågorna nedan och bifoga kontaktuppgifter. Använd formuläret nedan eller maila era svar till redax(a)drefvet.se.

Tävlingen pågår fram till och med slutet av maj.

 

1. Uddevalla Solid Sound har bokat en hemmason som nyligen släppte en uppskattad singel och som vid dubbla tillfällen hyllats på Drefvet, vem är han?

2. Vad vill ni helst läsa om på Drefvet under sommaren?

 

  Ditt namn (obligatorisk)

  Din epost (obligatorisk)

  Ämne

  Ditt meddelande

   

  Om skribenten

  Mikael Mjörnberg
  Chefredaktör

  Numer profilerad hockeyskribent hos bland annat Hockeysverige och HockeyNews med en bakgrund som musiknörd hos till exempel Slavestate, Folkbladet och Joyzine. Blir glad djupt in i själen av att få glömma puck och klubba och skriva om toner och artister med jämna mellanrum. Musik är det bästa knarket.

  Liknande inlägg