Mitt nörderi når nya höjder

Jag älskar musik. Så är det bara.
Jag älskar att lyssna på musik, jag älskar att läsa om musik och musiker.
Och nu har jag funnit ännu en grej att nörda ner mig i.

Youtube. Älska eller hata. Låt oss först vara ärliga och erkänna att det finns otrooooooligt mycket skit på Youtube. Fråga mig inte varför men jag har suttit och kollat på klipp hur man enklast tar bort stubbar, och nej jag behöver inte ta bort några stubbar.
Mitt Youtubande går i perioder och det skiftar i innehåll. Ibland kan jag bli besatt av vad grabbarna i Matkoma trycker i sig, hur man egentligen lyckas fly från ett fängelse eller andra nyttiga saker. Det jag har snöat in mig på just nu är egentligen två saker.
Musiker som pratar om musiker och ljusproduktioner. Jag vet! Livet är kort, det finns så mycket bättre saker att lägga sin tid och energi på.
Men kom igen, korten på bordet nu, visst fan är du också intresserad av hur Metallicas ljusshow egentligen är uppbyggd och vad den består av? Kolla här.
Eller hur Madonnas scen är uppbyggd, jamen kika här!

En annan grej som jag inte kan slita mig ifrån är alla dessa reaktionsvideos, när nån annan sitter och kollar på en video och..eehh..reagerar. Det finns några som jag alltid återvänder till. Dels för att reaktionerna är så ofantligt coola, men också för att låtarna i sig är så sjukt bra.

Här är det två grabbar som reagerar på Chris Stapleton, och JA, jag reagerade på exakt samma sätt första gången jag hörde låten. Satan i gatan vilken pipa.
Eller kanske har du undrat hur Eddie Vedder kan sjunga så förbannat bra i den akustiska versionen av black. Vilken tur då att det finns folk som vet.

Eller visst har du också undrat om det är åttondelar eller sextondelar (eller kanske både och) som Jay Weinberg trummar i Slipknots Unsainted , okej, nu erkänner jag, det här språket var lite för avancerat även för mig. Men det är väldigt intressant att kolla på.
Du får helt enkelt avgöra själv här.