I sista delen av festivalfolket: Andreas Karlsson.

Jag har världens vanligaste namn men söker alltid det ovanliga. Jag har haft många mörka tankar. Panikångest. Jag köpte till och med en enkelbiljett för att vandra El Camino. 80 mil. Jag hade bestämt mig för att ta mitt liv. Gå 80 mil och sen hoppa från en bro. Men så träffade jag en tjej på resan och allt förändrades. Vi är visserligen inte tillsammans längre men nu har jag hittat ett lugn i naturen. Jag är fotokonstnär. Det är skönt att slippa träffa så mycket folk.

Om skribenten

Henrik Engström

Det finns en sak som har format mig allra mest. Boken Extremt högt och otroligt nära. Den gjorde mig till en skrivande människa – som i sin tur gjorde mig till journalist. En journalist som är högkänslig, bor i Stockholm, skriver krönikor för Folkbladet i Norrköping och egna ord på bloggen längden.

Liknande inlägg