Förmodligen det fånigaste jag sett på länge

Vi måste prata om den här bilden!

Hårdrocksorkestern Freedom Call annonserar att de ska göra en kortare Sverigeturné i mars nästa år och som om det inte räcker med att Finspång jämte Stockholm och Göteborg är en av spelorterna för att få hakor att falla i golvet väljer de att illustrera alltihop med den här bilden.

MED DEN HÄR BILDEN!

Någonstans hade jag kanske i min enfald hoppats att Manowar så här 2016 skulle få vara ensamma försvarare av den dåliga smaken.

Vem photoshoppar på fullaste allvar ihop en sådan här bild och förväntar sig att komma undan med någon form av värdighet i behåll?

Man kan ju hoppas att de är ett uttryck för väldigt svår humor, det är ju trots allt ett gäng ganska levnadsglada herrar det handlar om, men jag är tveksam. Det handlar om tyskar och de spelar power metal. Så att säga.

I väntan på offentliggörandet att det bara är ett snillrikt skämt för att få sådana som mig att gå i taket sitter jag här helt mållös över det förmodligen fånigaste jag sett på länge.

Vi har förfasat oss över den usla smaken på Drefvet förut (till exempel Historiens förmodligen löjligaste bandbilder och Historiens mest smaklösa omslag?).

Nu kan vi lägga ytterligare ett exempel till den inte helt hedersamma listan.