Ni har märkt att solen är här. Ni vet att det lockar till att dricka öl. Ni vet att då krävs ett gediget soundtrack.
Varsågoda! Drefvet ger er: Dricka öl i solen.

Tänker ni ägna helgen åt att gå ut och sätta er på en picknick-filt, barrikadera närmaste uteservering eller helt enkelt bara hänga på balkongen? Det spelar egentligen ingen roll. När solen kikar fram och lösgör endorfiner i hela kroppen börjar det som världens största självklarhet också suga i öltarmen.

Vi på Drefvet bryr oss inte om vad eller hur ni dricker, men vi vet att sol + öl + musik är lika med sant. Därför bjuder jag så här helgen till ära på en playlist skapad enkom för att dricka öl i solen. Feelgood-låtar som är som klippta och skurna för ändamålet och som skapar den där oemotståndliga känslan av välbehag.

Prova själva. Vad nu än helgprogrammet har att bjuda på.

Det här är playlisten som kommer få er att må bra i solen oavsett om det är en flaska, burk eller bägare som sitter i näven.

 

 

Om skribenten

Mikael Mjörnberg
Chefredaktör

Numer profilerad hockeyskribent hos bland annat Hockeysverige och HockeyNews med en bakgrund som musiknörd hos till exempel Slavestate, Folkbladet och Joyzine. Blir glad djupt in i själen av att få glömma puck och klubba och skriva om toner och artister med jämna mellanrum. Musik är det bästa knarket.

Liknande inlägg