Band vi redan har sett. Band vi redan har läst om. Då och då under Bråvallafestivalen vänder istället Drefvet blicken från de stora scenerna och sätter fokus på publiken. Festivalfolket och deras berättelser. Först ut: otroligt fina Rebecca Lundqvist och Niclas Fungdal.

N. Vi har barn ihop och tycker om att vara tillsammans. Men det är…komplicerat.
Hur då?
N. Det har varit mycket lögner. Lögner och ett behov av att få bekräftelse. På annat håll. Jag har ett behov att få bekräftelse från andra.
Hur tog du det?
R. Jag gjorde klart tidigt att jag inte tänker tolerera några lögner.
Har ni förlåtit varandra?
N. Nej.
R. Jag vill bara läka. Det får ta den tid det tar sen får vi se vad som händer.
Men ni hänger här. Ni har det fint.
N. Hon är min bästa vän. Så är det bara. Det är bara så jävla jobbigt att jag har sårat henne så mycket. Men hon är min bästa vän.

Om skribenten

Henrik Engström

Det finns en sak som har format mig allra mest. Boken Extremt högt och otroligt nära. Den gjorde mig till en skrivande människa – som i sin tur gjorde mig till journalist. En journalist som är högkänslig, bor i Stockholm, skriver krönikor för Folkbladet i Norrköping och egna ord på bloggen längden.

Liknande inlägg