Videopremiär: Second Sun – Du Är Allt Du Har

Stockholmsbaserade Second Sun, som släpper sin tredje skiva ”Kampen Går Vidare” den 6e November lirar proggig, rockig, och vemodig protestmusik som går emot de flesta existerande trender.
Bandet frontas av före detta Tribulation- trummisen Jakob Ljungberg som också är personen bakom alla ängsliga texter. Det nya släppet är ett konceptalbum som på 9 låtar beskriver en vuxen människas politiska liv, där personen i fråga går från att vara en lycklig rebell till att bli en härded, bitter cyniker.

I slutet på Augusti släppte de singeln Hatar Det Ändå med en fantatiskt minimalisktisk musikvideo , och nu på fredag släpper de en ny singel, Du Är Allt Du Har, med en lyric video som följer bandets sköna tidigare stil. Men vem orkar vänta såå länge??

Drefvet kan idag med stolthet presentera premiären av Seconds Suns video till låten Du Är Allt Du Har , om låten säger sångare Ljungberg såhär:

Du är allt du har bygger på en insikt som de flesta går igenom. En riktigt bitter historia om den klump i magen som uppstår när man inser att de flesta (inklusive en själv) lovar mer än de håller, och att alla jävlar (inklusive en själv) ljuger. Tar den känslan knäcken på en eller formas den om till kämpaglöd och vilja till förändring?

Med det sagt så önskar vi varmt välkomna till premiär!