Videopremiär: Josefinito – Fine Like Bordeaux

Färgstarka Josefin ”Josefinito” Johansson har ett gediget CV – programledare i radio och tv, komiker, skådespelare, poddare och författare. Numera kan hon även titulera sig artist. Josefin har sjungit sedan barnsben, men trodde tidigare att hon var tvungen att välja mellan att vara rolig och ”sjunga fint”.

2020 blev året då Josefin bestämde sig för att satsa på musiken under artistnamnet ”Josefinito”.
I somras släppte hon popkaramellen Not My Favourite och nyligen levererade Josefinito den eurodisco-inspirerade julsingeln ”Holidate” tillsammans med komikerkollegan Anders ”Ankan” Johansson.

Idag på självaste nyårsafton släpper hon videon Fine Like Bordeaux, regisserad och producerad av Peter Bengtsson. Låten, som är skriven av Josefin och Robin Rudén, är tillägnad alla som någon gång blivit dumpade. Budskapet är dock att det går att komma ut på andra sidan, starkare än någonsin.

Om låten säger Josefinito såhär:

Fine like Bordeaux’ är mitt överlevar-anthem för alla oss som fått vårt hjärta krossat, manglat och stampat på. I videon till ’Fine like Bordeaux’ dansar jag som en euro-prinsessa bland vinrankor, äter vindruvor, jag trampar, dricker och – ja varför inte – badar i vin. Videon visar att vad som än händer kommer du klara dig fint. Och vad är det finaste vi har? Vin.

Så hjärtligt välkomna till premiär!