Videopremiär: Emili Milou – Om Han Visste

Det är med stolthet Drefvet kan presentera videon till Emili Mious låt Om Han Visste
Videon är inspelad på Södermalm där Emili numera är bosatt. Hon föddes i Kalmar, gick i Adolf Fredriks Musikklasser i Stockholm, studerade musik på högskolan i Kalix och har även bott i Frankrike.

Om han visste skrev jag tillsammans med musikjournalisten Christel Valsinger. Hon skrev musiken och jag texten. Det roliga är att jag och Christel aldrig har träffats. Hon bor i Linköping men det har funkat bra ändå. Låten är producerad av Johan Forsman Löwenström, vi var inspirerade av Monica Zetterlund och hennes frasering när vi jobbade med den. Texten skrev jag till en kille jag var väldigt förtjust i. Jag träffade honom i ett musiksammanhang och han hade precis separerat med sin tjej efter typ sex års förhållande. Jag tänkte väl kanske att han skulle börja gilla mig om han fick höra låten..

Om Han Visste är producerad av Johan Forsman Löwenström (som bl a även producerat Weeping Willows, Soundtrack of Our Lives, Håkan Hellström).