Ibland händer det. Inte nog med att Drefvet har den stora äran att få premiärvisa videon för Boy With Strings senaste video Moments That Were Not, låten i sig får alla iskalla höstvindar att kännas som de varmaste av smekningar.

Singeln är hämtad från kommande fullängdaren ”Spaces between memories” och bådar väldigt gott.

– ”Min musik handlar inte om att visa upp mig själv, det handlar om att framföra musiken”, säger Ville Laaksonen, personen bakom Boy With Strings. Och visst står musiken mitt i det starkaste av spotlight-sken. Ta en dos Erasure, strö lite svärta över och krydda med finskt vemod. Allt till tonerna av löjligt smittande electro-slingor och en dov trumma som gör det fullkomligt omöjligt att inte ryckas med i stormen.

– ”För mig är den här låten en påminnelse om att de stunder jag glömt fortfarande är en del av mig. Små obetydliga saker som kan definiera vilka vi är idag” , säger Ville om låten.

Så varmt välkomna till premiär hos oss på Drefvet.

Moments That Were Not from Jalo Production on Vimeo.