Andreas Karlsson

Videopremiär: Anomi – Strukturen

Idag har Drefvet den stora äran att premiärvisa videon till låten Strukturen med Anomi.

”Låten handlar kanske om mitt liv och den betyder allt för mig. Det som står i texten står liksom där. Det enda konkreta jag kan säga om texten är att det var en tjej som inspirerade mig. Hon var med i början. Det fanns liksom en längtan i henne, och ett driv som fick mig att tro att det jag gjorde var rätt. Hon verkade vilja ha en balanserad revolt och jag hittade ett sammanhang i det. Hon var odödlig och hon strävade efter något som jag förvisso inte såg, men som verkade vara gudomligt. Jag vet dock inte vad det var och jag tror dessvärre inte att hon kommer hitta det. Antagligen så romantiserar jag bara i min hjärna om hur verkligheten en gång var, men det spelar ingen roll. Det är bara ett eko från det som är min verklighet.”

Orden är Oskar Hedlunds, nu har texten han så innerligt beskriver också fått en video.

På Drefvet är vi glada att få prmeiärvisa den. Varsågoda!