Victor Crone har ordet

Jag fick möjligheten vid 18-års ålder att jobba med musik en del i Kalifornien.
Jag åkte dit några turer för att skriva musik och även för att spela in en del låtar i den berömda Capitol Studion.

18 år, och i en stad som Los Angeles finns det självklart mycket roliga och sjuka minnen. Bästa minnena är allt roligt häng och intressanta/talangfulla människor man fick träffa under resorna. Exempelvis så satt Steve Perry med oss i studion några dagar och i studion bredvid spelade Lady Gaga in ny musik. Självklart var det en ära att få spela in låtar i en sådan legendarisk studio!Sämsta minnet var nog efter en ganska hård utekväll då jag gick hem mitt i natten genom Hollywood, är inte glamouröst nattetid vill jag lova..

Vilket för in oss på nästa fråga…
TV-serien Californication. Första serien jag såg och än i dag en av mina favoritserier. Alltid snabba och klockrena punchlines.
– ”A morning of awkwardness is far better than a night of loneliness.” Man måste ju älska att hur mycket Hank Moody än försöker göra rätt för sig, så verkar det alltid skita sig på ett eller annat sätt. För att inte glömma den klockrena humor och den sociala förmågan han alltid har med sig, som oftast räddar upp vilken situation han än hamnar i. Vi behöver fler Moody’s!
Nu släpper jag min nya singel; ’California’. NAILED IT! Den handlar om Kalifornien, givetvis. Men även om ung kärlek och förvirringen som uppstår när inte alla drömmar man hade blev av. Även ångesten som man kan uppleva vid en separation.
Jag kom på iden till låten för 8-9 månader sedan. Låten, California har jag gjort med Johan Lyander, Andreas Matsson och Richard Nilsson, för att få den att låta som den gör idag. Så ett stort tack till dessa herrar!
Hoppas ni kommer gilla låten och jag hoppas ni håller utkik under året för mer musik.
Kommer släppa minst sex låtar, och det blir bara bättre och bättre 😉
Allt gott!