Zlatan

Till tonerna av Zlatans ego

Det skulle bli en fantastisk mästerskapssommar. Den Sista sommaren med Zlatan.

Landets största Ego som fullkomligt tappat ödmjukheten och under uppladdningen till mästerskapet hunnit med att kalla sig för så väl K.I.N.G som Legend. Liraren som anser sig vara Ensam gud, utropat sitt eget Världsherravälde, stadigt deklarerat Mitt team och vill att hela befolkningen ska falla på knä och sjunga Det här är ditt land (inte kungens) skulle äga turneringen.

Men det har två omgångar in i mästerskapet blivit något helt annat.

Det är på de största scenerna de största stjärnorna ska vara som störst. Zlatan har varit den direkta motsatsen.

Han må vara Ett sällsynt exemplar och jag har inga problem med att han bröstar upp sig som en fullblods-Egoist. Det är rent av det som gör honom så Unik. Men ska man skrävla stort, måste man leverera större.

På planen har han inte gjort det. Han har varit Kung av sand (kung av ingenting alls), eller ja, kanske snarare Kung off-side (kung av ingenting alls). I relation till sitt svulstiga skryt, rent av usel.

Att som kapten dessutom efter förlusten mot Italien, besvikelse till trots, lämna planen utan att tacka Fansen som högljutt skanderat hans namn och underlåta att tala med media, det är bara ynkligt.

Zlatan agerar inte som en kapten. Inte ens Som en riktig man.

Nästa gång stjärnan säger att han är Så jävla bra förstår jag om Erik Hamrén ställer sig upp i omklädningsrummet och utbrister ”Nu har jag fått nog av dig”!

Det är bara Mycket snack men ingen verkstad. Agerande som inte anstår en stjärna, eller en K.I.N.G och en Legend för den delen.

Men han kan så klart inte bära hundhuvudet för hela den dystra svenska EM-starten, för vem fan ska egentligen Bolla med Zlatan? Han har varit dålig, men hans omgivning är obefintlig.

Det är en riktig Ökenvandring när verkligheten ser ut som sådan att vi kan vara nöjda med att få matchen dit vi vill mot Italien, det vill säga att den blir skittrist.

Jag menar Noll skott på mål!

Svensk landslagsfotboll anno sommaren 2016 är helt enkelt fullständigt flärdlös.

Frontad av en storstjärna som tror sig Äga hela världen, men som hittills knappast levererat mer än Luft(pastej).

Man får verkligen hoppas (för hans egen skull) att Zlatan skrev kontrakt (med Manchester United?) innan EM, annars lär han inte lämna turneringen som något mer än Arbetslös och rik.

 

Till tonerna av Zlatans ego