Silvana filmar kvällens hemmaspelning

”Vi har jobbat så hårt med mitt liveset. Det är verkligen en show” Så sa Silvana Imam till Drefvet när hon i tisdags blev nominerad till Guldmicken, P3 Gulds pris för årets bästa liveartist.

Mycket riktigt har hon också hyllats för sina liveshower. När hon besökte Pustervik i Göteborg i slutet av november belönades hon med fyra av fem fyrar i betyg av Göteborgs-posten och recensentens största invändning var att konserten var för kort. Och när Silvana gästade PSL:s årssammanfattning i veckan sa poporaklet Per Sinding-Larsen ”det kändes som något jag drömt ihop, så bra var det”, om första gången han såg henne live.

Det är svårt att inte bli peppad inför kvällens hemmaspelning på Debaser Strand alltså. Via sin Facebooksida hälsar Silvana att det kommer att bli den längsta spelningen hittills på höstens turné. Dessutom kommer ett filmcrew att vara på plats för att föreviga kvällen. Kul!

Drefvet kommer också att vara på plats och vi förväntar oss fet energi och ett gäng låtar från den nya EP som kommer efter årsskiftet.