Så var den kärlekshistorien över

Jag satt och scrollade genom mitt Instagramflöde när jag hastigt stannade upp. Såg jag rätt? Ett skämt? Jag fattade och fattar fortfarande ingenting? Slut? Allt är över? Men vi hade ju precis träffats..

Lovers!!

Detta är slutet på vår resa tillsammans. Efter många år och massa fina stunder så kommer Hurricane Love inte längre att finnas.
Till alla våra fans och fina människor runt oss som har stöttat i alla dessa år, vi vill tacka er sååå mycket!!
Ni är guld!!
All kärlek till er!

Det sjuka är att jag blev mer rörd över denna nyhet än när Bröderna Gallagher än gång för alla packat ihop, den här nyheten greppade tag om hela min kropp. Jag blev uppriktigt ledsen. Jag hade ju precis ramlat kär, sådär hopplöst kär. Ni hade ju precis släppt den där EP:n som jag väntat på så jävla länge på. Mitt i all den här sorgen (ja det är sorg) så är jag så innerligt glad att jag hann se bandet. Jag minns verkligen inte sist jag blev SÅ omkullkastad på en konsert. SÅ knockad. SÅ blixtförälskad. SÅ innerligt barnsligt glad över att få uppleva ett band.

Enligt bandet själva så var det tyvärr ofrånkomligt. Det där (förbannade) vägskälet som så många band tidigare stått vid, där vägar tar slut, där inga kompasser i världen hjälper.

Ett hjälpande plåster över mitt öppna sår kom när jag frågade varför, vad som hänt..

I början av sommaren började vi arbetet med att skriva musik till våran kommande skiva men halvvägs in så kände vi att alla ville åt olika håll.. Vi är helt enkelt inte på samma plan längre över vad vi vill göra för musik och därför bestämde vi oss för att nu gå våra skilda vägar. Väldigt tråkigt men något som känns nödvändigt för att vi ska kunna utvecklas som musiker.

Samtidigt som det känns sjukt tråkigt att lämna detta bakom oss så är det ändå en fantastisk resa vi varit med om dessa 3 år och vi är otroligt stolta över det vi har åstadkommit.

Det här var en blixtförälskelse. Det känns som att den tog slut lika snabbt som den började. Lyckligtvis kommer musiken leva kvar för evigt.

Tack för allt Hurricane Love. Jag glömmer er aldrig.