Premiär: Sjöblom – Tape

SJÖBLOM är Johan Sjöblom Eliot från Sundbyberg, och Tape är första singeln från kommande albumet Demons som kommer efter sommaren.
Det är första releasen sedan debut albumet ”6” släpptes 2016.
I tiden mellan släpptes en remix-EP med en cover på Alphavilles låt ”A victory of love”.
Johan spelar dessutom i post-punkbandet The Exploding Boy och tidigare i banden Prune och Fake Moss.

Tape är en dansant mörk popkaramell som absolut borde få vilken rosékväll som helst att förvandlas till en svettig klubbkväll (minns ni dom). Jag VET att jag har rätt.

Låten beskriver Sjöblom såhär:

Tape handlar dels om att jag var hyfsat förvirrad när jag var yngre, och kände inte riktigt att jag fanns med i världen runt mig. Kände mig alltid som i en bubbla, och såg på allt omkring mig som om jag såg på tv ungefär. Dels att allt man gör blir dokumenterat som människa i välden, och speciellt om man ger lite mer som tex artist. Man är inte så privat längre, och jag får bara hoppas att folk förlåter mig för det jag skulle göra fel