Oh My! vilken debut

Indiepop från Sundsvall? Det måste låta snålblåst och kargt? Men icke.. Det låter som den varmaste av sommardagar och det doftar.. det doftar.. som solsken känns

Min kropp studsar som ett sockerdopat barn. Rummet får inte plats med mitt leende. Jag tänker att detta kan omöjligt vara en debutplatta. Det låter alldeles för självsäkert för det. Alldeles för moget. Men visst är det en debut från Oh My! Och vilken debut sen. Från första spåret Just Go tittar solen fram för första gången sen i höstas och den vägrar gömma sig förräns alla spår spridit sin värme.

Skivan är trallvänligt allvarlig. Dansant och eftertänksam. Omöjlig att inte spela luftgitarr till som i Scary Conversation, som skulle få vilka Kooks eller Strokes som helst att tjuta blod av avund.

Oh MY! coverOh My! var och är en otroligt trevlig ny bekantskap som jag är övertygad om att vi kommer få skriva och prata om fler gånger. Med en debutplatta såhär stark och uppkäftig så kommer Sundsvall och Sverige vara alldeles för litet för denna poporkester.

 

Så möt våren med dans.

Möt våren med ett leende.

Möt våren med Oh My!