Damian Espinosa Olsson

No Coda har ordet

Vi har ju då alltså släppt vår första skiva, som egentligen är vår andra skiva. Första skivan att hålla våra galna mått och obegripliga ideal det vill säga, hehe.
Vi är 6 vänner, om vi inte spelar musik så lyssnar vi på den och därför vurmar vi såklart för våra influenser och musikaliska förebilder. Vi skulle vilja nämna några sådana som inte är saxade från vår promotion eller någon referensältande recension. Sex sådana bjuder vi på.

PolvoExploded Drawing
Jesus LizardGoat
WomenPublic Strain
Mission Of BurmaSignals, Calls And Marches
Yo La TengoI Can Hear The Heart Beating As One
Todd RundgrenSomething/Anything

Alla låtar här är bra, skit i spellistor, gör en kö, shuffla eller skit i det.

Om vi ska berätta något underhållande och typiskt om oss själva kan vi ju dra den om när vi nyligen var i Göteborg och halva bandet lyckades låsa in sig i en lägenhet. Tiden var knapp, en paj dörr fick brytas upp samtidigt som resten av bandet fick sick-sacka genom Göteborgsvarvets löpare med tillhörande avspärrningar.

När vi till slut sammanstrålade vid bilen fick all den svåra och kantiga musiken vi annars lyssnar på ge plats på bilstereoscenen för Kenny Loggins välpolerade men samtidigt mjuka episkhet.
Allt detta ovan babblat ger nog en ganska träffsäker och rättvis bild av oss som band och människor. Vi avslutar väl med att uppmana alla läsare till att även lyssna, gilla och ägna sig åt ryktesspridning gällande oss.

Tack.