Nicole Sabouné – Lifetime

Som en blixt från klar himmel stod hon bara där igen. Mörkare och vackrare än någonsin. Nicole Sabouné kan konsten att få höststormar att kännas som en smekning. Första singeln Lifetime är ett gotiskt dramatiskt epos.

Sen första släppet 2012 med Unseen Footage from a Forthcoming Funeral har jag varit fast, jag skulle kunna skriva en trilogi om fullängdaren ”Must Exist” (men jag väntar med det) och hur fantastiskt jävla bra den var..är.

Så det var med viss nervositet jag tog på mig lurarna och klickade på lyssningslänken. Helt förgäves skulle det visa sig. Det som gör Nicole Sabouné så fantastiskt bra är att hon är sig själv (jag hoppas hon är det iallafall), det lyser genom på scen, det hörs i sången och det speglar hela hennes artisteri. Hon knockade mig fullständigt när jag såg henne live första gången och hon är på god väg att sänka mig igen med den här singeln. Men jag stapplar tappert, vilar på repen och inväntar kommande platta.

Tills dess håller jag till godo med ett väldigt vackert smakprov av vad som komma skall.