Kastrup – Come and Get Me

Kastrups förra singel Thieves ramlade ner i min inkorg i våras och har sen dess spelats minst en gång om dagen. Den låtjävlen knockade mig fullständigt. Alla ingredienser i det verket tilltalade mig. Nu är det dags för nästa singelsläpp. Come and Get Me är lite same same but different.

Timmie Strandberg och Puppe Westberg, duon som utgör Kastrup kan sin musik. Där förra singeln bar på mörka spår, med eftersmak av hoppfullhet och längtan så är denna singel dess raka motsats. Come and Get Me är ett fyrverkeri av känslor, som tusen neonfärgade fjärilar i magen. En låt att bli kär till, en låt att avsluta vykortsvackra sommarnätter till. Så givetvis landar den här låten helt rätt i tiden. När dagarna blir mörkare och kortare. När temperaturen tävlar med humöret i vem som kan sjunka snabbast så är den här singeln en energi-injektion rakt i hjärtat.

I backspegeln hör jag Keane och Kite, nu sitter jag med lurarna och hör ett intro som doftar 30 Seconds To Mars och en refräng som skulle få Avicii att käka upp kepsen i ren avundsjuka. Allt kryddat med en löjligt smittande poppighet.

Så mina farhågor att Kastrup skulle stanna vid en singel som är en av årets bästa dansas bort på vardagsrumsgolvet. Den här singeln är ÄNNU ett bevis på att Strandberg och Westberg kan sin musik, och att vi kommer få höra många många fler fantastiska låtar från denna duo.
DET har du mitt ord på.