”Jag träffade Titiyo på en surströmmingsskiva”

I slutet av 2013 drog hon in som en uppfriskande vind. Jaquline Ronneklew samarbetade med Titiyo, släppte drömska epn ”Wild At Heart” och gjorde med sin spröda sångröst stort avtryck.

I mars är det dags igen, då släpper sångerskan For The Lovelorn.
– Publiken kan förvänta sig en förlängning på ”Wild At Heart”, For The Lovelorn tar vid där den slutar, berättar hon för Drefvet.
– Den blir nog inte lika helakustisk, fast det kommer ändå finnas en röd tråd för att de kompletterar varandra. Den kommer i alla fall representera mitt aktuella känsloregister väldigt väl.
– Jag försöker alltid skriva universella låtar, alltså inte så mycket till gamla ex hit och dit utan mer att en ska kunna få applicera dem på vilken typ av (kärleks/vänskaps/syskon)relation en vill för det intresserar mig mer!

På ”Wild At Heart” samarbetade nykomlingen med rutinerade Titiyo i låten Falling och Jaquline Ronneklew utlovar fler samarbeten framöver.
– Det kommer definitivt komma fler samarbeten. Bland annat ska jag göra en duett med hiphopgruppen Jedi Mind Tricks (jag och Vinnie har vart polare i mannaminne) och ser väldigt mycket fram emot att få jobba med en producent och sångerska jag har sett upp till i flera år nu.

Men det här med Titiyo, hur korsades era vägar egentligen?
– Vi träffades på en årlig surströmmingsskiva som våra gemensamma vänner brukar ha och klickade väldigt fort. Jag ville impa på henne för hon har länge varit en av mina absoluta favoritsångerskor och lyckades tydligen, fast det var före vi visste att hon skulle va med i så mycket bättre. Jag är så tacksam över att hon har bidragit, det gjorde låten ännu mer speciell för mig.