Hurricane Love är världens bästa band

Okej okej luugn nu.. Men ni skulle ha varit där. Herregud ni skulle ha varit där. I gamla slitna Hörsalen i Norrköping. Tanken med Where´s The Music?-festivalen är att man ska upptäcka nya spännande akter. Jag fann en förälskelse. En crush. Jag vägrar släppa den.

Hurricane Love bjuder på en så satans febrig spelning, trots att spelningen bara klockar in på en halvtimme så tror jag inte att mitt hjärta hade pallat mer. Jag erkänner att jag missade några minutrar i starten (det är ett tajt festival-schema) men vad gör väl det? Och vad gör det väl om trumsetet håller på att ramla samman när varje ny minut fullständigt överträffar föregående tills avslutande Only Human briserar och inte en själ i lokalen sitter ner längre. När svettiga handflator klappas blåa av eufori, när leenden i lokalen lyser starkare än alla lampor från scenen. Jag var där. Jag är så innerligt glad att jag var där.

Jag är andfådd och jag är så jävla lycklig.