What the fuck – let’s do like Donald Duck

”What the fuck – let’s do like Donald Duck”.

pantalonesEfter ”Oh you touch my tralala”, ”Hola, Hola rataratara”, ”no-no kiss on lips” och ”I’m here, I’m so fucking hot” är det givetvis den självklaraste saken i världen att den internationelle kärleksförsvararen Günther inleder sin nya sommarsingel med just de orden – ”What the fuck – let’s do like Donald Duck”.

Fejk-tysken (eller europén om liraren från Malmö själv får bestämma) kastar kläderna och rusar in i sommaren som Kalle Anka.

Med fjolårets pinsamma inlaga i Zara Larsson-debatten och lite väl klubbsvala I’m Not Justin Bieber B**ch lagda till handlingarna är Günther tillbaka på den gata han känner bäst. Den som är packad med Mmmm’s och ooooh’s, putande läppar och pumpade skinkor. Han är tillbaka i genomkorkad sommardisco som gjord för att dundra ur högtalarsystem på alla möjliga och omöjliga ställen under sommarens varma, alkoholstinna och romantiserade månader.

No Pantalones är ett litet kliv tillbaka mot 2004 års lysande ”Pleasure Man”, den genomlyckade debuten som faktiskt håller än idag. En melodi som kommer bli en hit vare sig ni vill det eller inte.

What the fuck – let’s do like Donald Duck, kasta brallorna så kör vi No Pantalones.