Exklusiv tjuvlyssning: Joel Sundholm – Blundar

På fredag släpper Joel Sundholm sin nya singel Blundar – redan idag kan ni höra den här på Drefvet.

Artisten förklarar själv:

omslagblundar”Lukten som når mina näsborrar när jag till sist får upp den tröga dörren till det mörka betongrummet i källaren på hyreshuset är inte vad jag skulle kalla för angenäm. Ändå fylls jag av välbehag varenda gång jag kliver in i #studiobunkern. Mitt lilla hörn av världen. En plats där drömmar får flyga högt trots det låga taket. En plats där tankarna kan tänkas klart utan att avbrytas. I det här lilla betongrummet har mitt debut-album ’OM DET FINNS ETT LJUS VILL JAG FÖLJA DET NU’ mejslats fram och i och med släppet av låten ’Blundar’ har jag nu kommit halvvägs ungefär. Men som en person som överlevt mer än trettio vintrar är det inte rockstjärne-drömmen som hägrar längre. Nej nu vågar jag tänka ännu större och se mig själv som en konstnär! En konstnär vars främsta uttryck är popmusik.

Låten ’Blundar’ handlar om den verklighetsflykt jag och många med mig ofta hänger oss åt. Det struts-beteende vi ägnar oss åt när vi stoppar huvudet i sanden då livet känns hotfullt. Genom vissa kvällar på dansgolvet. Genom att prata om sånt som inte betyder nånting. Eller genom att plöja ännu en TV-serie. Utan att stanna upp och våga känna.”

Med det sagt, varsågoda, Drefvet bjuder er på Blundar med Joel Sundholm.