Ett par visor vid Hillens ängar

Musik för mig är lika med känslor. Jag behöver känna nåt för att ta till mig musiken. Oavsett om jag känner eufori eller om jag känner avsky och alla känslor som ryms där mellan så måste de finnas där. Hillen gav mig mer än känslor. De framkallar minnen.

Första låten jag hörde från Hillens soundcloud var den alldeles underbara Varje Del Av Min Stad, textmässigt ramlar de in under kategorin ”hjärtskärande igenkännande” och musikmässigt ramlar de in någonstans mellan hjärtat och lungorna.

Känslan jag får i kroppen är när man låg i mammas knä i soffan framför tv:n och hennes fingrar genom håret var tryggheten personifierad.
Det är dit Hillen tar mig. Det är musik som fyller kroppen med värme. Musik att stirra på natthimlar till.
Sånger att bli kär till.

Du väljer helt och hållet själv. Men jag lovar dig att du kommer känna.