Dricka öl i solen 3

Värmeböljan har slagit klorna i landet och solen strålar. Vi vet mycket väl att det är en källa till törst…och behovet av ett mäktigt soundtrack.
Därför, Drefvet ger er: Dricka öl i solen 3. Den enda playlist ni behöver för att fullända ekvationen sol + öl + musik är lika med kärlek.

När ni pausar promenaden längs solbestrukna kajkanter, tänder grillen, kastar er på picnic-filten i parken, invaderar närmsta uteservering eller lutar er tillbaka i solstolen är det som ni vet bara två saker som behövs för att det totala välbehaget ska vara ett faktum. Det ena är öl, det andra är ett skräddarsytt soundtrack med precis rätt låtar. De där som ackompanjerar solen och sätter stämningen.

Drycken fixar ni själva, musiken ordnar vi åt er.

För tredje gången i sajtens historia, numera traditionellt återkommande vartannat år, presenterar vi det ultimata feelgood-soundtracket till sommaren.

På Drefvet bryr vi oss inte om vad eller hur ni dricker, men vi vet att sol + öl + musik är lika med kärlek. Därför bjuder vi er en laddning grymt sköna låtar som är som klippta och skurna för ändamålet och som skapar den där oemotståndliga känslan av välbehag.

Det här är playlisten enkom skapad för att dricka öl i solen och som kommer få er att må bra oavsett om det är flaska, burk eller bägare som sitter i näven.

* * *

Den första upplagan av Dricka öl i solen (från maj 2014) hittar ni här.
Den andra upplagan av Dricka öl i solen (från maj 2016) hittar ni här.