En dramatisk låt måste förstås bildsättas med en estetisk video. Pretties for You har fattat grejen och bjuder på så väl ljuv musik som spännande bild.

”Pretties for Yous musik är mörk, melodisk pop med kraftfull och dramatisk sång. Atmosfäriska gitarrer och bombastiska trummor för tankarna till 80-talet som ständigt gör sig påmint som ett suggestivt driv, pulserande som hjärtslag i bakgrunden”.

När en programförklaring lyder så där är det givet att man blir intresserad och att förväntningarna per automatik blir väldigt svåra att leva upp till.

Men Pretties for You lyckas. Talk, det första smakprovet från kommande albumet ”We Have Our Reasons” (med tilltänkt releasedatum 30 april), är inte bara en dramatisk liten dänga, den har också försetts med en estetiskt väldigt tilltalande video.

Avnjuts med fördel nedan.

 

 

Om skribenten

Mikael Mjörnberg
Chefredaktör

Numer profilerad hockeyskribent hos bland annat Hockeysverige och HockeyNews med en bakgrund som musiknörd hos till exempel Slavestate, Folkbladet och Joyzine. Blir glad djupt in i själen av att få glömma puck och klubba och skriva om toner och artister med jämna mellanrum. Musik är det bästa knarket.

Liknande inlägg