Det var en gång en söndag

En vanlig, tråkig kall söndag i slutet på Januari var det tänkt att jag skulle gå på konsert. Ju mer klockan tickade mot kväll, desto mindre blev min motivation. Kvelertak liksom. Tokiga norrmän. Jo ja de låter ju bra på skiva. Men en söndag? Nej, den tiden är helig.

 

kvelar3

 

Jag är så innerligt vansinnigt glad att jag tog mig i kragen och gick dit. Det var vansinnigt bra. Har du möjlighet att se denna norska rockakt spela. Ta dig i kragen och gå dit. Vilken dag det än må vara. Jag LOVAR att det är värt det.

 

Norrmännen var fullkomligt sönderdopade av energi och frenesi från första riffet till sista andetaget. Det var absolut en upplevelse man bär med sig under resten av en vargavinter.

 

kvelerbw

 

Så våga trotsa allt vad söndagsmys och sunt förnuft heter. Ditt favoritband kanske bara kommer en gång till din stad. Så gör som jag. Ta dig i kragen och ta dig ut och njut. Man vet aldrig när man får chansen igen.

 

kvelaer4

 

kveler5

 

kveleruggla Ja sångaren har en uggle-mössa. Inga konstigheter med det väl?

 

kvelertakbw2