Det vackraste regn jag någonsin sett

När vi nu upplevt ett par dagar av vad som tydligast kan beskrivas som sommar, så kan jag inte sluta tänka på regn.
När mitt instragamflöde svämmar över av leende brunbrända människor som badar, dricker drinkar, njuter av livet så kan jag inte sluta tänka på Goo Goo Dolls.
Jag tänker på regn. Detta underbara vackra regn som föll över Buffalo den 4:e Juli 2004. På den mest Amerikanska dagen av dem alla. Inte ska väl lite nederbörd få förstöra festen?

Att en vanlig konsert blev någonting mer. Ett vykort. När ett sommarregn blir det vackraste naturfenomenet i universum. Hur tusentals människor inte kan sluta le trots att de är genomblöta och dyngsura ända in i märgen.

Jag tänker ofta på just det regnet, på de människorna. Hur man kan gå hem från 999 spelningar och sammanfatta allt med en axelryckning. Men den 1000:e spelningen kommer för alltid att finnas kvar som en tatuering i själen tack vare det där regnet, inte på grund av. Tack vare..

Ibland är det där sommarregnet det vackraste som finns. Och just det ja, Iris är en av världens finaste låtar.