Dennis Kallas bästa tips för att slippa få hjärtat krossat

Jag har insett att alla mina låtar handlar antingen om kärlek eller misslyckanden, eller både och.
Misslyckanden är lite av min grej.
För att slippa bli besviken och sårad så har jag blivit riktigt bra på att alltid förvänta mig det värsta och sen se till att det blir så. Sätta upp en målbild, fast tvärtom.
Så här kommer helt enkelt en lista med mina bästa tips för att slippa få hjärtat krossat.
Eller så gör du tvärtom om du vågar
.

1. Varje gång din partner gör något snällt för dig, tänk att du inte förtjänar det och få extremt dåligt samvete. Beklaga dig högljutt och inlevelsefullt, tårar är bra.

2. Gör ett klumpigt försök att återgälda snällheterna, när din partner blir glad så övertygar du dig själv att hen bara låtsas. Tjata om det tills den fina gesten är som bortblåst.

3. När din partner säger att hen älskar dig för första gången, säg ”det gör du inte alls” och åk på turné. Du mår genast bättre och kan känna dig stolt över att ha skyddat din partner från dina riktiga känslor eftersom du ändå skulle ha sårat hen i slutändan.

4. När din partner överraskar dig på nån sån dag där presenter har en framträdande roll tex alla hjärtans dag, julafton osv, bli irriterad och säg att du inte håller på med sånt kommersiellt svammel.

5. Starta ett bråk. Om vad som helst, när som helst. Alla fina moments kan gå åt helvete om du ger det ett försök!

6. Så ofta du kan, säg till din partner att hen borde lämna dig för att hen förtjänar bättre. Försök plantera små frön av tvivel och vattna dem noga.

7. Om din partner trots allt lyckas se förbi alla dina försök att förstöra ert förhållande och fortfarande verkar vilja vara ihop med dig; påminn hen om allt hemskt du gör och har gjort genom att tvinga hen att hjälpa dig att göra en sån här lista när hen egentligen vill se Game Of Thrones.

Om du noga följt alla tips och din partner envist hänger kvar är det bara att ge upp. Kärleken kommer förmodligen att fucka upp dig till slut, men till dess får du väl försöka stå ut. Ventilera istället all din ångest genom att antingen skriva patetiska låtar som jag gör, eller lyssna på skiten som jag skrivit.

Tack för mig och lycka till!

 

Dennis Kalla – The Ones That Matter