Nyligen släppte Nellie Drené sin debutsingel Dear Diaries, idag delar hon med sig av sina personliga dagboksanteckningar med känslorna kring debutsläppet här på Drefvet.

Kära dagbok,

Idag släppte jag min debut singel ”Dear Diaries”. Det känns som det äntligen händer, jag får släppa min egna musik till resten av världen. Det är nu jag får dela med mig utav mina tankar och känslor genom musiken.

Musiken jag har lyssnat på och relaterat till har varit en stor del utav min utveckling som person och nu när det är mina uttryck som kommer att få andra till att inspireras, så känns det underbart.

Jag vill att människor ska njuta, inspireras och relatera till min musik, men det viktigaste är att jag själv har en plats där jag får all frihet i att uttrycka mig själv genom musiken. Musiken är skapad utifrån hjärtat och själva skapandet utav musiken är det som jag värderar väldigt högt.

 

Om skribenten

Mikael Mjörnberg
Chefredaktör

Numer profilerad hockeyskribent hos bland annat Hockeysverige och HockeyNews med en bakgrund som musiknörd hos till exempel Slavestate, Folkbladet och Joyzine. Blir glad djupt in i själen av att få glömma puck och klubba och skriva om toner och artister med jämna mellanrum. Musik är det bästa knarket.

Liknande inlägg

Kommentera

Din mailadress kommer inte att publiceras