Videopremiär: Carolina Wallin Pérez – Synd Om Dig

Att stänga in sig i en bubbla och glömma bort hela sin omgivning är en av de bästa sakerna med att gå in i en ny kärleksrelation – så länge det inte går till överdrift. Detta reflekterar Carolina Wallin Pérez över i nya låten ”Synd om dig”, som hon beskriver som ”en skyll-dig-själv-låt om att ta makten över sitt eget liv – eller snarare misslyckas med att ta makten över sitt eget liv”.
Den kom till när en i hennes närhet gick upp så mycket i sitt nya förhållande att hela hans övriga tillvaro kom i skymundan.

En kompis till mig träffade en tjej som fick
honom att säga upp hela sitt gamla liv. Total
manipulation på så många nivåer. Först
tänkte jag att det var upp till honom själv, att
stå på sig, men sen förstod jag att det kanske
inte var så lätt. Samtidigt ligger det väldigt
mycket ironi i orden ”synd om dig” – gaska
upp dig och ta lite ansvar för fan!

Utgångspunkten för låten var den rytmiska synten som hörs i början och lägger grunden för den dynamiska och medryckande ljudbild som präglar ”Synd om dig”. Singeln är inspelad med Anton Toorell på Studio Brus och mixad och mastrad av Sami Sirviö på Park Studios.

Videon är gjord av Carolina själv som frågade alla i sina sociala medier, vänner som främlingar, om hur de såg ut när de kände sig peppade, oavsett anledning. Resultatet blev 44 dansade människor från barn till pensionärer, 4 dansande djur.