Black Dough Har Ordet

Tänkte att jag delar med mig lite av min personlighet genom att berätta om olika situationer jag varit i och hur jag hanterade dem.

Jag reste runt i USA i två månader nyligen och på ett brunchställe i LA hamnade jag och min pojkvän bordet bredvid ett par personer där den ene pratade väldigt högt. Det var inget problem, men när någon pratar väldigt högt på ett språk man förstår är det väldigt svårt att ignorera den personen. Saken var den att han kom in på sitt intresse för djur-porr och hur han fascinerades av det. Här börjar jag bli lite obekväm eftersom jag nyss fått min mat och tänkte börja äta den. Då ställer sig personen plötsligt upp för att med hela kroppen visa hur stor kuk en häst har och sedan hur den använder den. Där gick min gräns och jag säger ”excuse me, no. Just no. We are eating”.
Värt att tillägga, 2 min senare går Reggie Watts in på stället för att även han äta brunch. Jag älskar Reggie Watts, det gör även min pojkvän. Vi andades djupt men våra hjärtan slog snabbt.

En annan situation jag varit med om var på en 50-års fest då 50-åringen helt på eget intiativ spelade upp några av mina låtar från en tidigare skiva. Efteråt kom en släkting fram till mig och sa ”du har fin röst men du borde skaffa en låtskrivare. Jag förstår sånt där för jag är affärsman”. Då sa jag att sånt där ska man hålla för sig själv. Lite mer kalabalik utbröt men det var ungefär vad jag sa.

Tredje och sista situationen jag vill dela med mig av hände när vi var i Marocko och spelade med Black Dough och arrangören skulle presentera mig för de marockanska musikerna som vi skulle spela med på festivalen. Han sa (översatt) ”det här är Miranda, hon är väldigt VÄLDIGT skör och mycket vacker så ni måste vara försiktiga med henne”.
Här utbytte jag bara en blick med mina bandmedlemmar och svalde några gånger.

Livet som mig.

 

Black Dough – Freaky Family