Caroline Svahn

En spark i röven från debuterande Elone

Elone är en singer-songwriter/producer/artist med rötter i Växjö, Småland. Hon skriver sin musik i electro/urban-anda – genrer som kombinerar elektroniska toner med influenser ifrån pop, dance och hip-hop.

För ca tre år sedan började hon att utveckla en passion för musik som får människor att vilja dansa. Detta tog fart då hon började att lyssna på den amerikanska hip-hop-duon Macklemore & Ryan Lewis och deras album ”The Heist”. Den specifika låt som kom att få Elone att själv börja utveckla sitt eget sound var låten Can’t Hold Us, och hon kände redan ifrån första gången hon hörde den att hon ville göra något liknande.

Nu – ca tre år senare – släpper hon sin första singel Going There – en låt som handlar om att tro på sig själv, att följa sina drömmar och att alltid sträva efter att vara – och att bli – sitt bästa jag.

Låten är tänkt att vara lite som ”en spark i röven” till alla gånger som man kanske tvivlar på sig själv och sin kapacitet, så att man kan hitta den inre styrka och det mod man behöver ibland för att kunna köra vidare.
Och just detta är ofta temat i Elones texter – tron på sig själv. Att du kan göra precis vad du vill göra med ditt liv, och att du är den som sätter gränserna.

 

Elone – Going There